Animal Flow

Obtížnost
Animal Flow
Klára  - Animal Flow

Klára

04.04.2023
18:00 - 18:55
Penalizační zóna od 04.04 10:00
Cena 150 Kč
Animal Flow je pohyb na zemi, který je zábavný, náročný a efektivní. Tento systém je navržen tak, aby zlepšil sílu, výkon, flexibilitu, pohyblivost a koordinaci pro všechny úrovně fitness nadšenců. Ať už chcete cvičit sami, trénovat s profesionálem a/nebo se účastnit skupinových lekcí, Animal Flow nabízí něco pro každého!
Užívej sebe a svoje tělo v pohybu na všech čtyřech a zažij ten dopad, který na tvoje tělo toto skoro až umělecký cvičení má. Animal Flow je inovativní fitness program funkčního pohybu, který kombinuje prvky různých druhů cvičení s vlastní vahou. Hýbeme se po zemi na čtyřech (tzv. kvadrupedální pohyb). Vzniká tak zábavný a náročný trénink zaměřený na plynulé pohyby ve více rovinách, tzv. flow. Posílíš i protáhneš celé tělo, zlepšíš koordinaci, hlouběji se se svým tělem propojíš. Pohyb může být velmi dynamický, ale i klidný a vědomý, téměř až meditativní.

Nauč se jednotlivé prvky a pak si je klidně hned po první společné hodině zacvič kdykoli, s kýmkoli chceš - v obýváku, na terase, v tělocvičně, v parku nebo prostě kdekoli, kde najdeš trochu volného prostoru.

Pohyb ve stejně naladěné komunitě? Pojďme společně plynout, zatancovat na všech čtyřech, vypustit ven svoji vnitřní šelmu a zažít spoustu zábavy a radosti ve vlastním těle.
Již proběhlo

Sdílet Animal Flow na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)